MEB okullar yarın açık mı? Öğrenciler okula gidecek mi? Ara tatil takvimi 2024

MEB okullar yarın açık mı? Öğrenciler okula gidecek mi? Ara tatil takvimi 2024

Okulların yarın açılıp açılmayacağı ve ara tatilin bitiş tarihi, öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda 2024 yılı için planlanan ara tatil, 5 Nisan 2024'te başladı ve Ramazan Bayramı ile birlikte gerçekleşiyor. Ara tatilin ne zaman sona ereceği ve okulların açılacağı tarih, MEB'in 2023-2024 eğitim takviminde belirtilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 eğitim-öğretim yılı takvimi doğrultusunda, okullarda yılın ikinci ara tatili 5 Nisan 2024'te başladı. Ara tatil, Ramazan Bayramı'yla birlikte geldiği için, hem öğrenciler hem de veliler tatilin ne zaman sona ereceğini merak ediyor. Ara tatilin bitişi ve okulların ne zaman açılacağı konusunda, MEB tarafından belirlenen takvim önem taşıyor.

MEB okullar yarın açık mı? Öğrenciler okula gidecek mi? Ara tatil takvimi 2024

Öğrenciler, 2023-2024 eğitim öğretim yılında iki kez ara tatil yapıyor. İlk ara tatil Ocak ayında gerçekleşirken, ikinci ara tatil Nisan ayında başladı.

meb-okullar-yarin-acik-mi-ogrenciler-okula-gidecek-mi-ara-tatil-takvimi-2024.jpg

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ara tatilin 6-14 Nisan tarihleri arasında olacağını duyurdu. Bu süreçte, öğrenciler toplam 9 gün tatil yapacak.

MEB, ara tatil için çeşitli eğitim seviyelerine yönelik etkinlik kitapları hazırladı. Bu kitaplar; okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hitap ediyor ve ara tatil süresince bilgi ve becerilerin pekiştirilmesini amaçlıyor.

Etkinlikler, hem dijital ortamda hem de basılı olarak sunuluyor ve EBA üzerinden erişilebilen içeriklere yönlendirme yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum