Bursluluk sınavına girecek olan öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken belgeler nelerdir?

Bursluluk sınavına girecek olan öğrencilerin yanlarında getirmesi gereken belgeler nelerdir?

Ülkemizin tamamında 21 Nisan Pazar günü saat 10.00'da uygulanacak olan ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavına giren öğrenciler için sınav salonları girişinde ve bina girişinde kontroller yapılacaktır. Sınava gelen öğrenciler yanlarında hangi belgeleri getirmelidirler? Tüm detayları ile haberimizde...

21 Nisan pazar günü sınav merkezi olarak belirlenmiş olan okullarda uygulanacak olan bursluluk sınavı saat 10.00'da başlayacaktır. Öğrencilerin yanlarına gelirken getirmeleri gereken en önemli belge kimlik belgeleridir.

Öğrenciler gelirken sadece kimlik belgelerini getireceklerdir. Sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının girebileceği sınav için geçerli olan kimlik belgeleri dışında herhangi bir kimlik yerine geçebilecek olan belge belirtilmemiştir.

Bunun dışında öğrencilerin sınav salonlarında sıraların üzerinde sınava giriş evrakları öncesinde görevliler tarafından hazırlanmış olacaktır. Yani öğrencilerin sınava gelirken yanlarında getirmeleri gereken bir sınava giriş belgesi bulunmamaktadır.

Bunun dışında sınavda kullanılmak üzere yumuşak uçlu kurşun kalem silgi öğrenciler tarafından sınava gelirken getirilmesi gereken önemli malzemelerdendir.
Ambalajı sökülmüş pet şişe içerisindeki su da öğrenciler tarafından istemeleri halinde sınava gelirken getirilebilir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.