Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

21 Nisan pazar günü sona eren İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı için artık öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihleri merak etmektedirler. Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Detaylar haberimizde...

Yüz binlerce öğrenci 21 Nisan pazar günü saat 10.00' da başlayan İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavında ter döktü. Sınav ortaokul öğrencileri için 100 dakika lise öğrencileri için ise 120 dakika sürdü.

Ortaokul öğrencilerine 80 soru sorulmuşken lise öğrencilerine 120 soru soruldu. Öğrenciler sınavı kazanmaları halinde lise öğrenimlerini sonuna kadar devletten aylık burs alacaklar.

21 Nisan Pazar günü saat 10.00' da düzenlenen İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı, ortaokul öğrencileri için 11.40' da sona ererken, lise öğrencileri için ise 12.00' da sona erdi.

Sınav sonuçları 17 Mayıs tarihinde Milli Eğitim Bakanlığının paylaşacağı sınav sonuç ekranı ile görüntülenecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.