Bursluluk Sınavı Görevlileri Belli Oldu Peki Ücretleri Yeni Katsayı İle Ne Kadar Oldu?

Bursluluk Sınavı Görevlileri Belli Oldu Peki Ücretleri Yeni Katsayı İle Ne Kadar Oldu?

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı görev başvuruları 10 Nisan tarihinde tamamlandı. Tamamlanan başvurular neticesinde sınav puanına göre öğretmenler sınav merkezi olan okullara görevlendirildiler. Sınav görev onayında bulunmayan öğretmenlerin yerine ise ek yerleştirmeler yapıldı. Söz konusu ek yerleştirmeler 17 Nisan tarihinde tamamlandı. Peki görevlendirilen öğretmenler ne kadar ücret alacaklar? Detaylar haberimizde...

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı görevlileri 17 Nisan tarihinde görevlendirilen öğretmenlerin görevlerini 00.00'a kadar onaylamalarının ardından belirlendi. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı il ve ilçe merkezlerinde sınav merkezi olarak ilan edilen okullarda düzenlenecektir.

Peki sınavda görev alan öğretmenlerin alacakları ücretler belirlendi mi? Evet 2024 yılı Ocak Haziran mali dönemine göre öğretmenlerin alacakları ücretler belirlendi. Söz konusu ücretler aşağıdadır.

Bina Sınav Sorumlusu. . . . . . .. .. . . . .1922 TL

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı. . . . .. . .. . .1281 TL

Salon Başkanı. . . . . . . . . . . . .1057 TL

Gözetmen. . . . . . . . . .1025 TL

Yedek Gözetmen. . . . . .. .. 769 TL

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum