BİLSEM okullarında değerlendirme uygulamaları 7 gün sonra başlıyor!

BİLSEM okullarında değerlendirme uygulamaları 7 gün sonra başlıyor!

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) bireysel değerlendirme uygulamaları başlıyor. Her yetenek alanı için ayrı ayrı gerçekleştirilecek olan uygulamalar 27 Mayıs'ta başlıyor…

2023-2024 eğitim öğretim yılında BİLSEM öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci ön değerlendirme uygulamaları geçtiğimiz aydan itibaren, 10 Şubat-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşmişti.

Ön değerlendirme uygulamaları sonucunda yetenek alanlarına ve sınıf düzeylerine göre bireysel değerlendirmeye alınacak öğrencilerin bireysel değerlendirme uygulama randevularına ait giriş belgeleri 15 Mayıs'tan itibaren kayıtlı oldukları okul müdürlüklerinden verilebilecek.

Bireysel değerlendirme uygulamaları her yetenek alanı için ayrı ayrı gerçekleştirilecek şekilde planlanarak 27 Mayıs'ta uygulanmaya başlayacak.

Ayrıca ön değerlendirme uygulama sonuçlarına itiraz başvuruları 22-26 Nisan'da e-İtiraz üzerinden bakarak kullanılabilecek.

Bilsem ön değerlendirme sonuçları ise geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bilsem ön değerlendirme sonuçları için buraya tıklayarak detayları öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.