Başarı Belgesi MEB Tarafından Öğretmenlere Verilecek İsimler Tebliğler Dergisi'nde Yayınlanacak

Başarı Belgesi MEB Tarafından Öğretmenlere Verilecek İsimler Tebliğler Dergisi'nde Yayınlanacak

Başarı Belgesi MEB tarafından öğretmenlere veriliyor. Toplamda üç başarı belgesi bulunan öğretmenler üstün başarı belgesi almaya hak kazanıyor. Üstün başarı belgesi bulunan öğretmenlerin ise ödüllendirilmelerine hak doğuyor. Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na bildirilen bu öğretmenlerin isimleri her ay yayınlanan Tebliğler Dergisi içerisinde yayınlanıyor. Peki Nisan ayında yayınlanan dergide kimlerin isimleri yer alıyor?

Başarı Belgesi MEB tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı personeline ödül getirecek şekilde 81 ilde uygulanmaya başlandı. Milli Eğitim Bakanlığı, Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi, Ödül Verilmesine dair yönerge yayınladı. Buna göre üç tane başarı belgesi ve bir tane üstün başarı belgesi bulunan ööğretmenler ödül almaya hak kazanacak

Başarı Belgesi MEB kapsamında 81 ilde ödül kazanan 22.226 öğretmenin listesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan listede, 2023 yılında üstün başarı belgesi bulunan ve ödüllendirilen öğretmenlerin isimleri yer alıyor.

Söz konusu ödüller aylık ve ödüllendirme şeklinde her ay yayınlandığı gibi Tebliğler Dergisi'nin Nisan ayı sayısında da yer almıştır.

Toplamda üç adet başarı belgesi bulunan öğretmenlere bir adet üstün başarı belgesi verilir. Üstün başarı belgesi bulunan öğretmenler ise Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından Milli Eğitim Bakanlığı'na bildirilir. Nisan ayı için de bu döngü gerçekleşmiş ve elde edilen isimler Tebliğ Dergisi Nisan sayısı içerisinde yayınlanarak ödül almaya hak kazanmışlardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum