Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik sınav tarihi

Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik sınav tarihi

Yeminli ve serbest muhasebeci mali müşavirlik 2024 sınav tarihleri belli oldu! Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB), bu yılın birinci dönem yeminli mali müşavirlik (YMM) sınavlarının 4-13 Mayıs'ta

2024 yılı için Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) tarafından yeminli mali müşavirlik sınav tarihleri belirlendi. Bu yılın ilk dönem yeminli mali müşavirlik (YMM) sınavları 4-13 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilecek.

YEMİNLİ VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK SINAV TARİHİ

YMM sınav başvuruları için takvim de açıklandı. İlk kez sınava katılacak adayların başvuruları 1-29 Şubat, daha önce sınava katılmış adayların başvuruları ise 1-15 Mart tarihleri arasında yapılacak. İlk kez başvuracak adayların, 29 Şubat 2024'e kadar sınav için gerekli hizmet sürelerini tamamlamış olmaları gerekiyor.

Adaylar, başvurularını TESMER Otomasyon Sistemi (TEOS) üzerinden gerçekleştirebilecek. Sınavın yapılacağı yerler ve detaylı program, serbest muhasebeci mali müşavirler odalarının ve TÜRMOB Temel Eğitim ve Staj Merkezi'nin (TESMER) internet siteleri üzerinden ilan edilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.