Sendika başkanı maaşını kamuoyu ile paylaştı

Sendika başkanı maaşını kamuoyu ile paylaştı

Sendika başkanı maaşını kamuoyu ile paylaştı

Sendika başkanı maaşını kamuoyu ile paylaştı

Eğitim alanında faaliyet gösteren bir sendikanın lideri, kendi maaş bilgilerini kamuoyu ile paylaştı. Eğitim Gücü Sen'in Genel Başkanı Oğuz Özat, sosyal medya aracılığıyla maaş bordrosunu bir ekran görüntüsü eşliğinde paylaşarak şu açıklamalarda bulundu:

sendika-baskani-maasini-kamuoyu-ile-paylasti.jpg

"15 Ocak 2024 tarihinde, Eğitim Gücü Sendikası'nın Genel Başkanı olarak aldığım maaş budur. Diğer sendika başkanlarına, özellikle yetkili sendikanın, memurları düşük maaşlarla yaşamaya zorladığını ve sözleşmelerde sessiz kalarak imzaladığını belirterek, bu kişilerden de maaş bordrolarını paylaşmalarını beklediğimi ifade etmek istiyorum. Öğretmen maaşı alacağımı söylemiştim ve bunu yapmaya devam ediyorum. Sizlerle aynı zorlukları yaşıyoruz ve maaşımız her güncellendiğinde bunu paylaşmaya devam edeceğiz. 35.000 TL maaş alan öğretmen arkadaşlarımdan özür dilerim; benim maaşım, 27 yıllık öğretmen olan eşimin maaş bordrosu üzerinden hesaplanıyor."

sendika-baskani-ogretmen-maasini-paylasti.png

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.