Personel atamasının zamanı netleşti

Personel atamasının zamanı netleşti

Personel atamasının zamanı netleşti! Personel Atama Takvimi Açıklandı!

Personel atamasının zamanı netleşti! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2024 Sağlık Bakanlığı personel atamasının zamanı ve detaylarını açıkladı. İşte beklenen bilgiler.

2024 yılının başlamasıyla birlikte, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık sektörüne yönelik önemli bir duyuru yaptı. Binlerce sağlık çalışanı ve adayı, Sağlık Bakanlığı'nın personel atama planlarını merakla bekliyordu. "Sağlık Bakanlığı personel ataması ne zaman olacak, hangi alanlarda atama yapılacak?" sorularının yanıtları Fahrettin Koca tarafından TBMM'de verildi.

Sağlık Bakanlığı'nın 2024 yılı personel atama takvimi hakkında bilgiler veren Fahrettin Koca, sağlık sektörüne katılacak yeni personelin detaylarını paylaştı. Geçen yıl Mart ve Nisan aylarında yapılan KPSS ile personel alımlarının ardından, bu yıl da benzer bir sürecin işletileceği belirtildi. ÖSYM'nin yayımlayacağı kılavuzla, 2024 yılı içerisinde alımların yapılması planlanıyor.

personel-atamasinin-zamani-netlesti.png

Fahrettin Koca'nın TBMM'de yaptığı açıklamalarda, "Sağlık çalışanlarımız için durmadan çalışıyoruz ve en kısa sürede atama sayılarını açıklayacağız." ifadelerine yer verildi. Bu açıklama, sağlık sektörüne adım atmayı bekleyen birçok aday için umut verici oldu.

Sağlık Bakanlığı personel atamaları ile ilgili henüz daha fazla detay verilmedi. Ancak netleşen bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak. Ayrıca, ÖSYM'nin 2024 yılı takviminde, Sağlık Bakanlığı'nın Sözleşmeli Sağlık Personeli Pozisyonlarına yerleştirme tarihlerinin 28 Mart ve 4 Nisan arasında yapılacağı belirlendi.

Kaynak:Sağlık Bakanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.