O meşhur çikolatanın içinden plastik çıktı

O meşhur çikolatanın içinden plastik çıktı

O meşhur çikolatanın içinden plastik çıktı

Kent Gıda, İsviçre'den ithal ettiği Toblerone Sütlü çikolatalarında plastik madde bulunduğu için ürünleri geri çağırıyor. İsviçre'de Mondelēz International tarafından üretilen ve Kent Gıda tarafından Türkiye'ye ithal edilen Toblerone Sütlü 100 gr. çikolataların belirli bir partisinde plastik karışımı tespit edildi.

O MEŞHUR ÇİKOLATANIN İÇİNDEN PLASTİK ÇIKTI

Kent Gıda, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, tüketicilerin güvenliğini ve ürün kalitesini öncelikli tuttuklarını belirtti. Şikayetler üzerine yapılan incelemeler sonucu OOY4033553 lot numaralı Toblerone Sütlü 100 gr. ürünlerde plastik bulaşması olduğu doğrulandı. Bu durumun yalnızca belirtilen lot numarası ile sınırlı olduğu ve diğer Mondelēz International veya Toblerone ürünlerini etkilemediği vurgulandı.

Kent Gıda, ilgili lot numarasına sahip ürünleri toplama ve imha etme sürecini başlattığını, aynı zamanda ilgili kamu kurumları ile iletişime geçtiğini bildirdi. Tüketicilere, söz konusu ürünü tüketmemeleri ve iade için 0850 210 46 66 telefon numarası veya [email protected] e-posta adresi üzerinden şirketle iletişime geçmeleri tavsiye ediliyor.

  • Ürün: Toblerone Sütlü 100 gr.
  • Son Kullanma Tarihi: 01.12.2024
  • Lot Numarası: OOY4033553

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.