Ev Hanımlarına Prim Desteği! Bakan Vedat Işıkhan'dan Sevindirici Haber

Ev Hanımlarına Prim Desteği! Bakan Vedat Işıkhan'dan Sevindirici Haber

Ev Hanımlarına Prim Desteği! Bakan Vedat Işıkhan'dan Sevindirici Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca ev hanımının beklediği müjdeli haberi duyurdu. Ev hanımlarına prim desteği sağlanması için başlatılan çalışmanın detayları şu şekilde..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Ev Hanımlarına Müjdeli Haber! Prim Desteği Yolda!

Bakan Işıkhan, Kanal 7 yayınına konuk olarak ev hanımlarına üçte bir prim desteği müjdesini verdi. İsteğe bağlı sigortalılık kapsamında, ev hanımlarının yükümlü olduğu primin üçte birinin devlet tarafından karşılanacağı bir sistem üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Bu konuda kesinlikle sapma olmayacağını vurgulayan Bakan Işıkhan, orta vadede bu uygulamayı hayata geçirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Ek olarak, Bağkur'luların prim gün sayısının 9 bin günden 7 bin 200 güne düşürülmesine ilişkin seçim öncesinde verilen bir vaadin olduğunu hatırlatan Işıkhan, sosyal güvenlik sisteminin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla çalıştıklarını belirtti.

Bu konuda yapılan vaadi yerine getireceklerini vurgulayan Bakan Işıkhan, çalışmaların devam ettiğini ve söz konusu düzenlemenin gerçekleştirileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.