Bayramda Eczaneler Açık Mı 2024? Pazartesi Günü Arefe Günü Eczaneler Açık Mı?

Bayramda Eczaneler Açık Mı 2024? Pazartesi Günü Arefe Günü Eczaneler Açık Mı?

Bayramda eczaneler açık mı 2024? Pazartesi günü eczaneler açık mı? Arefe günü eczaneler açık mı? Eczaneler için Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlayacak? Eczaneler ne zamana kadar kapalı olacak? Pazartesi ve Salı günü eczaneler açık olacak mı? İlaç almak gerektiğinde eczaneler kapalı olduğunda nereye başvurmak gerekiyor? Eczaneler idari tatilden mi resmi tatilden mi faydalanıyor?

Bayramda eczaneler açık mı 2024 yılının bugünlerde en çok merak edilen konuları arasında yer alıyor. Resmi kurumların pek çoğu için 9 günlük Ramazan Bayramı tatili başladı. Diğer pek çok kurum da arefe günü olan 9 Nisan 2024 Salı günü öğleden sonra tatile başlayacak. Ve 15 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar tatil devam edecek. Ramazan Bayramı 10 - 12 Nisan 2024 tarihleri arasında kutlanacak.

bayramda-eczaneler-acik-mi.webp

Bayramda Eczaneler Açık Mı 2024?

Eczaneler, resmi tatillerde, nöbetçi eczaneler haricinde kapalı oluyor. Ramazan Bayramı için resmi tatil ise 9 Nisan 2024 Salı günü öğlen 13.00 itibari ile başlayacak. Bu nedenle belirtilen gün ve saat itibari ile eczaneler kapalı; sadece nöbetçi eczaneler açık olacak.

Pazartesi Günü Eczaneler Açık Mı?

Ramazan Bayramı tatili pek çok resmi kurum için 5 Nisan 2024 Cuma akşamı 17.00 itibari ile başladı. Ancak bu tatilin resmi olan kısmı 9 Nisan 2024 Salı günü 13.00 itibari ile başlıyor. Salı günü sabah ve 8 Nisan 2024 Pazartesi günü tatil olan kurumlar idari izin kapsamında tatiller. Eczaneler ise sadece resmi tatillerde kapalı olmaları dolayısı ile idari tatil onları etkilemeyecek ve Pazartesi günü hizmet vermeye devam edecekler.

Arefe Günü Eczaneler Açık Mı?

Eczaneler 9 Nisan 2024 Salı gününe denk gelen Arefe günü öğleden sonra 13.00 itibari ile kapatılacak. Alışverişlerinizi 13.00'a kadar yapmaya devam edebilirsiniz.

Nöbetçi Eczane Sorgulama: https://www.turkiye.gov.tr/saglik-titck-nobetci-eczane-sorgulama

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.