Ticaret Bakanlığı sözleşmeli yeni personel alımı var

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli yeni personel alımı var

Ticaret Bakanlığı sözleşmeli yeni personel alımı var

T.C. Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ve Muayene Memuru pozisyonları için sözleşmeli personel alacak. Bu alım süreci, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve ilgili Bakanlar Kurulu Kararına uygun olarak, KPSS puanları ve sözlü sınav sonuçlarına dayanarak yürütülecek.

TİCARET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ YENİ PERSONEL ALIMI VAR

Genel ve Özel Şartlar

657 sayılı Kanun'un 48. maddesindeki genel şartları yerine getirmek. İlgili lisans programlarından mezun olmak ve 2022 KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almak. 4/B pozisyonunda çalışmamak, güvenlik soruşturması ve sağlık raporu şartlarını karşılamak. Gümrük Muhafaza için 30 yaş altı, Muayene Memuru için 35 yaş altı olmak ve belirlenen boy kriterlerini sağlamak.

Başvuru Süreci

Başvuru Tarihleri: 22 Ocak 2024 - 31 Ocak 2024 Başvuru Yöntemi: e-Devlet üzerinden elektronik başvuru. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Sınav ve Değerlendirme

Sınav tarihleri ve sonuçlar Ticaret Bakanlığı'nın web sitesi üzerinden duyurulacak. Sözlü sınav, adayların yetenek ve bilgilerine göre puanlandırılacak. Başarılı adaylar, KPSS ve sözlü sınav puan ortalamasına göre seçilecek. Atamalar, elektronik kura ile yapılacak. Yanlış veya yanıltıcı bilgi veren adaylar hakkında hukuki işlem yapılacak. Detaylı bilgi ve iletişim için Ticaret Bakanlığı'nın resmi web sitesi www.ticaret.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.