8 Nisan 2024 Pazartesi Günü Kargolar Açık Mı? Hangi Kargolar Pazartesi Günü Hizmet Verecek?

8 Nisan 2024 Pazartesi Günü Kargolar Açık Mı? Hangi Kargolar Pazartesi Günü Hizmet Verecek?

Pazartesi günü kargolar açık mı? 8 - 9 Nisan 2024 tarihlerinde yani Ramazan Bayramı öncesinde kargolar hizmet verecek mi? Yoksa kamu kurum ve kuruluşları için CumhurBaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 9 günlük tatil kapsamında kargolar da mı yer alacak? Pazartesi ve Salı günü hangi kargolar açık; hangileri kapalı olacak? Teslimatınızın bayramdan önce yapılıp yapılmayacağını nereden öğrenebilirsiniz?

Pazartesi günü kargolar açık mı? Kargo bekleyen ya da gönderecek olan pek çok insan, Ramazan Bayramı tatilinin kamu kurum ve kuruluşları için, idari izinle birlikte 9 gün olarak ilan edilmesinin sonrasında kargoların 8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan Salı günü açık olup olmadığını araştırmaya başladı.

pazartesi-gunu-kargoler-acik-mi.jpg

Pazartesi günü kargolar açık mı? Alışveriş sitelerinden sipariş vermiş olabileceğiniz gibi bayram için, farklı bir şehirde yaşayan nişanlınıza hediye gönderecek de olabilirsiniz. Kargolar tam da bu esnada, her ne kadar yüksek bedelli hizmet verdikleri konuşuluyor olsa da akla gelen ilk adresler oluyor. Peki Bayram tatili kargolar için ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamu kurum ve kuruluşlarına 9 günlük bayram tatilinin ilan edilmesinin ardından PTT Kargo ve diğer PTT şubeleri, PTT'nin devlet kurumu olması dolayısı ile çalışmayacak. Ancak özel kargolar arasında yer alan Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo, Kolay Gelsin, Trendyol Express... gibi çok sayıda kargo 8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan Salı günü hizmet vermeye devam edecekler.

Kargodan beklediğiniz bir paketiniz varsa ya da siz bayram öncesinde yetişmesini istediğiniz bir paket gönderecekseniz, Kargo firmalarının müşteri hizmetlerine bağlanarak, paketinizin bayram öncesinde teslim edilip edilmeyeceğini sorgulayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum