ÖGG Sınavı Soruları Ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayınlanacak? Soru Ve Cavaplara İtiraz Edilebilecek Mi?

ÖGG Sınavı Soruları Ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayınlanacak? Soru Ve Cavaplara İtiraz Edilebilecek Mi?

ÖGG sınavı soruları yayınlandı mı? 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından düzenlenen ÖGG sınavı soruları ve cevap anahtarının yayınlanması iki önemli nedenden dolayı sabırsızlıkla bekleniyor. Bu nedenlerden ilki adayların sınavı kazanıp kazanmadıklarını merak etmeleri. Diğer neden ise sınav soru ve cevaplarına itiraz edilebilecek olması. Peki ÖGG sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı? 27 Nisan 2024 Cumartesi günü Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Görevlisi 108. dönem sınavı düzenlendi. Sınava katılım gösteren ve Özel güvenlik görevlisi olmak için ter döken adaylar sınav soruları ve cevap anahtarını, kendi verdikleri cevaplarla karşılaştırmak istiyor. Dolayısı ile yayınlanacağı zamanı sabırsızlıkla bekliyorlar.

ÖGG sınav soruları şu açıdan da önem taşıyor: Özel güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 108. dönem sınavında sorulan sorulara itiraz edilebilecek. Bunun için sınav kılavuzunda belirtilen tarih 1 - 3 Mayıs 2024 olarak belirtilmiş durumda.

ÖGG Sınavı Soruları Ve Cevap Anahtarı Ne Zaman Yayınlanacak?

ÖGG sınavı soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak? ÖGG sınavı soruları ve cevap anahtarı, A ve B kitapçığı olmak üzere yayınlanacak. Adaylar sorulara 1 - 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında itiraz edebilecekler. Puan hesaplamasını da doğru bildikleri cevap sayısına göre yapabilecekler.

Bu aşamada Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik denetleme Başkanlığı tarafından organize edilen ÖGG sınavı soruları yayınlanma tarihinin 30 Nisan 2024 Salı günü olması bekleniyor. Sınav soruları ve cevap anahtarı www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresi üzerinden görüntülenebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.