Yusuf Tekin atamalar için o günü işaret etti

Yusuf Tekin atamalar için o günü işaret etti

Öğretmenler odası buluşmaları kapsamında bu hafta Diyarbakır'da öğretmenlerle buluşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin öğretmen atamaları ile ilgili tarih verdi. Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan okullarda kadrolu veya sözleşmeli öğretmen olarak görev yapacak öğretmenlerin atanacağı 2024 yılı öğretmen atamaları ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanlığı kontenjanları ve öğretmen atama sayılarını henüz yayınlamadı.

Öğretmenle odası buluşmaları kapsamında bu hafta Diyarbakır'da öğretmenlerle buluşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağı ile ilgili bir soruya "Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur." dedi

Pazartesi günü muhtemel olarak ilan edilecek olan öğretmen kontenjanlarından sonra yayınlanacak olan kılavuza göre ataması yapılan öğretmenler 2024/ 2024 Eğitim Öğretim Yılında göreve başlayacaklardır. Göreve başlayan öğretmenler sözleşmeli öğretmen olarak görev yapacaklardır.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.