Öğretmenlerin ödemeleri hesaplara yatmaya başladı, Peki ücretler kaç TL?

Öğretmenlerin ödemeleri hesaplara yatmaya başladı, Peki ücretler kaç TL?

Öğretmenler için seçim görevlerinin karşılığı olan ücretlerin ne zaman ve ne kadar yatacağı merak konusu oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde sandık başı görev alan öğretmenlerin ücretlerinin detaylarını açıkladı.

Seçim Görevi Ücretleri Açıklandı

Yapılan açıklamaya göre, sandık kurulu başkanı olarak görev yapmış öğretmenler için 2.947 TL ödeme yapılacak. Diğer sandık görevlileri ise 2.088 TL alacak. Bu ödemeler, görevlilerin IBAN numaralarına ya da kimlik numaralarına, duruma göre aktarılacak.

Ücretler Ne Zaman Yatırılacak?

ogretmenlerin-odemeleri-hesaplara-yatmaya-basladi-peki-ucretler-kac-tl.jpeg

Seçimlerin ardından öğretmenlerin ücretleri genellikle bir ay içinde yatırılıyor. Bu seferki ödemelerin 31 Nisan'dan itibaren hesaplara geçmesi bekleniyor. Öğretmenler, IBAN numaraları kayıtlı ise direkt banka hesaplarına, aksi takdirde kimlik numaralarına göre ödemelerini alacaklar.

Öğretmenlerin seçimlerdeki fedakar çalışmalarının karşılığını alacakları önemli bir dönemi işaret ediyor. Öğretmenler, seçim görevi ücretlerinin yatırılma tarihini sabırsızlıkla beklemekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum