Deprem Bölgesine Öğretmen Ataması

Deprem Bölgesine Öğretmen Ataması

6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler sebebiyle öğretmenlere özür grubu kapsamında atama hakkı verilmişti. Söz konusu atamalar sebebiyle yurdun dört bir yanına dağılan öğretmenler için geri dönüş hakkı tanındı. Söz konusu hak kapsamında geri dönme hakkı elde eden öğretmenler için atama sonuçları açıklandı. Detaylar haberimizde...

Ülkemizde 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş Merkezi depremler sebebiyle 8 Şubat 2023 tarihli Resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanı kararları sebebiyle olağanüstü hal ilan edilen bölgelerden mazerete bağlı atama ile yurdumuzun dört bir yanına öğretmenler tayin oldu.

Söz konusu Cumhurbaşkanı kararı neticesinde görev yerleri değiştirilen öğretmenler için geri dönmelerini sağlayacak bir hak verildi.

ogretmen-atam-deprem.jpgSöz konusu tayin işlemleri 3-6 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Atamalar ise 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi.

Atamalar depremden etkilenen 10 ilde münhal durumda bulunan kontenjanlar üzerinden gerçekleştirildi.

MEBBİS kullanıcı hesabınız ile sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.

e-Devlet kullanıcı hesabınız ile sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum