MEB, Öğretmenlere % 50 indirimli tatil hediye etti

MEB, Öğretmenlere % 50 indirimli tatil hediye etti

Milli Eğitim Bakanlığı 3 Mayıs tarihinde öğretmenlere göndermiş olduğu mesaj ile öğretmenleri şaşırttı. Öğretmenler telefonlarında görmüş oldukları kısa mesaj linkinden öğretmenevlerinde kendilerine indirim yapılacağı müjdesini aldı.Peki söz konusu indirimler yüzde kaç oranında uygulanacak? Detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere gönderilmiş olan mesajda da belirtildiği üzere 3 Mayıs tarihine itibaren Türkiye'nin 81 ilinde bulunan bütün öğretmenevleri öğretmenlere%50 indirimli olarak kullandırılacaktır.

Öğretmenlerin tatil döneminde faydalanmaları açısından şimdiden söz konusu kampanya üzerinden randevu almaları mümkündür.

Eğitim neferlerine minnet isimli proje daha önce 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde de uygulanmıştı. Ancak 2023 yılının Yıl sonuna kadar uygulanan proje 2024 yılı yani Ocak ayının başından itibaren uygulamadan kaldırılmıştı.

Ancak yeni yapılan kampanyanın ne kadar süreceği ile ilgili herhangi bir bilgi verilmemiştir.
Söz konusu proje kapsamında öğretmenlere aynı zamanda indirimli uçak bileti ve teknolojik cihaz sahibi olma fırsatı da tanınıyor.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

26 Yorum