MEB öğretmenlere 3 yeni sınav görevi başvuru ekranını erişime açtı

MEB öğretmenlere 3 yeni sınav görevi başvuru ekranını erişime açtı

MEB personeli öğretmenlere yeni sınav görevleri var. 3 oturumdan oluşacak sınav görevi başvuru ekranı erişime açıldı. MEB görev almak isteyen öğretmenlere sınav görevi detaylarını paylaştı. Öğretmen sınav görevi başvuru tarihi, başvuru işlemleri ve diğer detaylara göz atın.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB personeli öğretmenler için 3 yeni sınav görevi bulunuyor. Öğretmenler için bu sınav görevleri, 2023-2024 Açık Öğretim programları kapsamında düzenlenecek merkezi sistem sınavları için geçerlidir.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından düzenlenecek bahar dönemi sonu sınavları, 25 ve 26 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak. Öğretmenler sınav görevi başvurularını 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 23.59'a kadar yapmaları gerekiyor.

ÖĞRETMEN SINAV GÖREVİ BAŞVURU İŞLEMLERİ

Öğretmen sınav görevi başvuruları Anadolu Üniversitesi'nin online platformu üzerinden kabul ediliyor. Öğretmen sınav görevleri toplam 3 oturum olarak planlandı. Sınav görevi oturumları 25 Mayıs Cumartesi günü saat 9.30 ve 14.00 ile 26 Mayıs Pazar günü saat 9.30'da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum