Son Dakika! Kabine Toplandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğretmen Atama Açıklaması!

Son Dakika! Kabine Toplandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğretmen Atama Açıklaması!

“Alınan kararın aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum”Bakan Tekin sosyal medya hesabı üzerinden 9 aydır beklenen sancılı bekleyişe su serpecek o açıklamayı sonunda yaptı. “Kabine toplantısını gerçekleştirdik” diyerek paylaştığı o gönderiye şu ifadeleri ekledi:

Bakan Tekin sosyal medya hesabı üzerinden 9 aydır beklenen sancılı bekleyişe su serpecek o açıklamayı sonunda yaptı. “Kabine toplantısını gerçekleştirdik” diyerek paylaştığı o gönderiye şu ifadeleri ekledi:

“Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın başkanlığında Kabine Toplantısını gerçekleştirdik. Alınan kararların aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Bakan Tekin’in Bahsettiği O Kararlar Neydi?

Bakan Tekin her ne kadar görüşmelerin tamamlandığını söylese de atamalar ile ilgili süreç henüz netliğe kavuşmadı. 2024 öğretmen ataması için ne kadar kontenjan verildi? Hangi branş ne kadar öğretmen alacak? henüz belli değil.

Aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan halka seslendi ve öğretmenlere müjdeyi verdi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan Atama ile İlgili Ne Söyledi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından külliyede gazetecilerin sorularına tek tek yanıt verdi. Gündeminde Türkiye diplomasinin yer aldığı Erdoğan öğretmen adaylarının 9 aydır beklediği 2024 öğretmen atamalarına ilişkin şu açıklamayı yaptı

“Öğretmen atamaları fazla uzamayacak. Yakında bir miktar atama yapacağız. Ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor.”

ÖNERİ LİNK: MEB 20 Bin Mülakatsız Atama! Cumhurbaşkanı Beştepe Öğretmen Ataması Canlı Yayını İzle!

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum