9 günlük tatil sona erdi! Yaz tatiline kaç hafta, kaç gün, kaç saat kaldı?

9 günlük tatil sona erdi! Yaz tatiline kaç hafta, kaç gün, kaç saat kaldı?

9 günlük ara tatil sona erdi. Öğrenciler 15 Nisan Pazartesi günü eğitim öğretim yılının ikinci dönemine devam etmeye başladı. 2. dönem 2. sınavların gerçekleştirileceği yeni eğitim öğretim yılında 20 milyonu aşkın öğrenci yaz tatiline ne kadar süre kaldı? Arayışa girdi. 9 günlük tatil sonrası yaz tatiline ne kadar kaldı? İşte geri sayım sayacı…

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren eğitim kurumlarında öğrenim gören 20 milyon 481 bin öğrenci ve aynı kurumlarda görev alan 1 milyon 178 bin öğretmen ara tatilin ardından yoğun bir eğitim gündemine başladı. 15 Nisan Pazartesi günü eğitim öğretim faaliyetlerini açılan okullar ne zaman tatile girecek? Yaz tatiline ne kadar kaldı?

2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona erecek. 15 Nisan tarihi itibariyle hesaplama yapıldığında okulların kapanmasına kaç gün, kaç ay, kaç saat, kaç dakika kaldı?

Yaz Tatili Geri Sayım Sayacı!

Yaz tatiline kaç ay kaldı?

15 Nisan Pazartesi günü itibariyle yaz tatiline 1 ay kaldı.

Yaz tatiline kaç gün kaldı?

15 Nisan Pazartesi günü itibariyle yaz tatiline 1 ay, 26 gün kaldı.

Yaz tatiline kaç saat kaldı?

15 Nisan Pazartesi günü itibariyle yaz tatiline 1 ay, 26 gün, 11 saat kaldı.

Yaz tatiline kaç dakika kaldı?

15 Nisan Pazartesi günü itibariyle yaz tatiline 1 ay, 26 gün, 11 saat, 10 dakika kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum