2024 ATA AÖF sınavı soru ve cevap anahtarı yayınladı mı?

2024 ATA AÖF sınavı soru ve cevap anahtarı yayınladı mı?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Bahar dönemi ara sınavı soru ve cevap anahtarı paylaşıldı. Her ders için 20 soru yöneltilen ve 3 oturumdan oluşan ATA AÖF soru ve cevap anahtarı paylaşıldı mı, nasıl görüntülenebilir? İşte detaylar

27 - 28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Bahar dönemi ara sınavları sorunsuz şekilde tamamlandı. Öğrenciler sınavlarda sorulan soruların cevap anahtarını merakla beklerken konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

2024 yılı Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi sınav soru ve cevapları görüntülemeye açıldı. Sınava giren adaylar AÖF vize sınav soru ve cevaplarını elektronik ortamda görüntüleyebilecek.

ATA AÖF resmi sitesi üzerinden paylaşılan duyuruya göre sınav sorularına itirazlar dün akşam saat 17.00'da sona erdi. ATA AÖF vize sınav sonuçları 15 Mayıs tarihine kadar belli olacak. Sınav sonucunu öğrenmek isteyenler ATA AÖF OBS sistemine giriş yaparak sorgulayabilir.

2024 yılı ATA AÖF Dönem Sonu Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

ATA AÖF ara sınavı 20 - 21 Nisan tarihlerinde tamamlandı. Sınavların soru ve cevap anahtarı kişiye özel sorgulama ekranında açık hale getirildi. Sınav sonuçları henüz açıklanmadı.

2024 yılı ATA AÖF dönem sonu sınavı 8 - 9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Sınavlarda başarı sağlayamayan öğrenciler 13-14 Temmuz tarihlerinde uygulanacak bütünleme sınavına girebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.