Ücretli Öğretmenlere 23 Nisan Görevi

Ücretli Öğretmenlere 23 Nisan Görevi

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda oluşan öğretmen ihtiyacını gidermek amacıyla ders ücreti karşılığı görevlendirilen öğretmenlere ücretli öğretmen denir. Söz konusu öğretmenlerin resmi tanımı ise ders ücreti karşılığı görevlendirilen öğretmendir. Girdikleri ders ücreti karşılığında ücretlendirilen bu öğretmenlerimize 23 Nisan'daki kutlama törenlerinde görev verilir mi?Söz konusu öğretmenlerin ek ders ücretleri 23 Nisan'da ödenecek mi? Detaylar haberimizde...

23 Nisan'da ilan edilen resmi tatil sebebiyle okullarda ders işlenemeyecektir. Ders ücreti karşılığı görevlendirilen öğretmenler ise sadece girdikleri ders ücretinin karşılığında bir ücretlendirmeye tabi tutulurlar.

Yani dersin olmadığı 23 Nisan'da ders ücreti karşılığında görev yapan öğretmenlere ödeme yapılmayacak. Söz konusu öğretmenler okullarda sadece girdikleri derslerden sorumludurlar. Yani Bunun dışında söz konusu öğretmenlere nöbet, kutlama gibi görevler verilemez.

Ancak öğretmenler kendileri istemeleri halinde gönüllü olarak yazılı talep ile belirli gün ve haftaların kutlamalarına dahil edilebilirler.

Bunun dışında 23 Nisan Salı günü ders ücreti karşılığında görevlendirilen öğretmenler izinli sayılırlar. 23 Nisan haftasındaki ek ders ücretleri ise 4 gün üzerinden hesaplanarak kendilerine ödenecektir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum