POMEM sınav yerleri açıklandı, sınav yerlerini görmek için tıklayınız

POMEM sınav yerleri açıklandı, sınav yerlerini görmek için tıklayınız

31 dönem polis mesleki eğitim merkezlerine öğrenci kabulü için yapılacak olan fiziki yeterlik ve ön sağlık kontrolü sınav yerleri açıklandı. Pomem sınav yerleri nereden öğrenilir? Detaylar haberimizde...

31 dönem polis mesleki eğitim merkezlerinde düzenlenecek olan Öz sağlık değerlendirmesi ve fiziki yeterlilik testi için ilk aşama başvurularında kabul edilen adaylar sınava alınacak. Öz sağlık kontrolü muayenesinde Polis Akademisi Başkanlığı tarafından belirlenen standartları taşımayan adaylar elenecek.

Fiziki yeterlilik sınavı ise polis adayı olan adayların tamamının tabi tutulacağı bir nevi kondisyon ve dayanıklılık testidir. Adaylar buradan alacakları puanlarla beraber sıralamaya tabi tutulacaktır.

Adayların sınav merkezlerine gelirken girişte cep telefonu ses ve görüntü kayıt cihazı Veya buna benzer elektronik eşya ile Kesici delici alet ve yanıcı parlayıcı madde bulundurmaları yasaktır.
Söz konusu fiziki yeterlilik testinde ve ön sağlık muayenesinde başarılı olan adaylar sözlü mülakata alınacaklardır. Sözlü mülakatlar için ayrıca bir sınav yapılacaktır.
Fiziki yeterlik ve ön sağlık muayenesi sınavı giriş belgesine ulaşmak için tıklayınız.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.