Okullar Ne Zaman Kapanacak? MEB Takvimine Göre Karna Günü Belli Oldu İşte Yaz Tatilinin Başlayacağı Gün

Okullar Ne Zaman Kapanacak? MEB Takvimine Göre Karna Günü Belli Oldu İşte Yaz Tatilinin Başlayacağı Gün

Okullar ne zaman kapanacak? Okullar ne zaman kapanıyor? İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini alan öğrenciler için tatil ne zaman başlıyor? 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı ne zaman sona erecek? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre okulların kapanacağı gün, yaz tatilinin başlayacağı gün, karne günü belli oldu. Buna göre öğrenciler ve öğretmenler Kurban Bayramı tatilinden yararlanabilecek mi? Yaz tatili ne zaman sona erecek? 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı ne zaman başlayacak?

Okullar ne zaman kapanacak? Nisan ayının sonlarına yaklaşırken öğrenciler ve velileri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen yaz tatili tarihini internet üzerinden araştırıyor. 2. dönem için verilen 2. ara tatil Ramazan Bayramı ile birleşti. Yapıldı ve öğrenciler eğitimlerine kaldıkları yerden yeniden başlayıp, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı resmi tatilini de geride bıraktılar.

Okullar ne zaman kapanacak? İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini almakta olan öğrenciler ve velileri tarafından araştırılan okulların kapanış tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belli oldu. Peki buna göre karna günü ne zaman? Karneler ne zaman alınacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre okullar 14 Haziran 2024 Cuma günü kapanacak. Karnalar 14 Haziran 2024 Cuma günü verilecek. Yaz tatili 14 Haziran 2024 Cuma günü başlayacak. Buna göre Kurban Bayramı için verilecek tatil öğrencilerin ve öğretmenlerin ilgi alanına girmeyecek. Çünkü Kurban Bayramı 1. günü 16 Haziran 2024 Pazar günü olacak. Ve bu zamanda okullar kapanmış; karneler verilmiş olacak.

2023 - 2024 eğitim öğretim yılının tamamlanmasının ve yaz tatilinin de geride bırakılmasının ardından ise 2024 - 2025 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü startını vermiş olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.