Bursluluk sınavı cevap anahtarları yayınlandı

Bursluluk sınavı cevap anahtarları yayınlandı

21 Nisan Pazar günü yüz binlerce öğrenci ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavında ter döktü. 17 Mayıs tarihinde açıklanacak olan sınav sonuçlarından cevap anahtarları yayınlandı. Peki cevap anahtarlarına nereden ulaşılabilir?

Ilköğretim ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı 21 Nisan pazar günü tüm yurtta saat 10.00'da başladı. Lise öğrencileri için 120 dakika olan sınav ortaokul öğrencileri için 100 dakika olarak uygulandı.

Sınav sonuçları ise 17 Mayıs tarihinde açıklanacak. Ancak öğrencilerin şimdiden net ve puan hesabı yapabilmeleri için gerekli olan cevap anahtarları ve sınav soruları ise ölçme değerlendirme ve sınav hizmetleri genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinden yayınlandı.

Yayınlanan sınav kitapçıkları a ve b olmak üzere her sınıf seviyesinde ayrı ayrı listelendi.

Öğrenciler buradan bakarak yanlışlarını ve doğrularını dikkate alıp tahmini puan türüne erişebileceklerdir.

Kitapçıkları ve cevap anahtarını görebilmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

https://odsgm.meb.gov.tr/www/21-nisan-2024-tarihinde-yapilan-ilkogretim-ve-ortaogretim-kurumlari-bursluluk-sinavinin-soru-kitapciklari-ve-cevap-anahtarlari/icerik/1211

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.