Bakanlıktan Kesin Talimat! 22 - 26 Nisan Tarihleri Arasında Tüm Okullarda O Etkinler Yapılacak

Bakanlıktan Kesin Talimat! 22 - 26 Nisan Tarihleri Arasında Tüm Okullarda O Etkinler Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün okullara gönderdiği yazılar neticesinde okullarda bir dizi etkinlikler planlandı. Okul yöneticilerinin ilgili etkinlikleri öğretmenler vasıtasıyla yaptıracağı bu etkinlikler nelerdir? Hangi öğrencilerle beraber yapılacaktır? Tüm detaylarıyla haberimizde...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yer aldığı 22-26 Nisan tarihlerinde klasik Türk sanatıyla çocukların etkileşim içine girmeleri amacıyla; "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" anlayışıyla “Minik Eller, Büyük Hayaller” adlı sanat etkinliklerinin düzenlenmesi Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından istenmektedir.

ust-yazi.jpg

Söz konusu sanatsal faaliyetlerin ülkemizdeki tüm eğitim kurumlarında uygulanabilmesi adına yıl içerisinde de uygulanması gerekliliği üzerinde durulmaktadır.

meb-banner.jpg

Söz konusu etkinlik faaliyetlerinin millî eğitim müdürlükleri koordinesinde yerine getirilmesi, yapılacak olan etkinliklerin kurumların resmi web sitelerinden paylaşılması ve söz konusu faaliyetler ile ilgili raporların Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne il milli eğitim müdürlükleri vasıtasıyla ulaştırılması gerekliliği üzerinde durulmaktadır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.