Ethereum fiyatı düşecek mi? 1 ETH kaç dolar?

Ethereum fiyatı düşecek mi? 1 ETH kaç dolar?

Ethereum'un piyasa değeri açısından dünyanın ikinci büyük kripto parası olması, son günlerde piyasada yaşanan önemli hareketliliklerle dikkat çekiyor.

Son 24 saatte %4,31 oranında bir düşüş yaşayan Ethereum, 3.172 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yaklaşık 56.000 ETH'nin büyük borsalara aktarılması, balinaların faaliyetlerini ön plana çıkardı ve potansiyel bir fiyat düzeltmesi ihtimalini arttırdı.

Bu durum, piyasa üzerindeki spekülasyonları ve olumsuz beklentileri güçlendiriyor. On-chain verilere göre, önemli miktarlarda ETH'nin borsalara taşınması ve türev verilerindeki karışık sinyaller, yatırımcılar arasında karmaşık duygulara yol açıyor.

Ethereum fiyatı düşecek mi? 1 ETH kaç dolar?

Bunun yanı sıra, TRON'un kurucusu Justin Sun'ın büyük miktarlarda ETH biriktirmesi, onun Ethereum hakkında olumlu bir beklenti içinde olduğunu gösteriyor.

Ethereum'un menkul kıymet olarak görülme ihtimali, piyasada başka belirsizlikler yaratıyor ve bu durum ETH fiyatını etkilemeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.