15 Nisan Altın Fiyatları Gram Altın Çeyrek Altın Yarım Altın Cumhuriyet Altını Dolar Euro Sterlin Fiyatları

15 Nisan Altın Fiyatları Gram Altın Çeyrek Altın Yarım Altın Cumhuriyet Altını Dolar Euro Sterlin Fiyatları

Altın fiyatları 15 Nisan 2024 Pazartesi sabahı itibari ile 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sonrasında haftaya nasıl başladı? İran ile İsrail arasında yaşanan hareketli anlar gram altın, çeyrek altın, yarım altın, Cuöhuriyet altını, Dolar, Euro, Sterlin... üzerinde etkili oldu mu? Yatırımcılar bugünü nasıl değerlendirecek? Piyasalar bugün neden hareketli olacak? Alış ve satış işlemlerindeki hızın sebebi ne olacak? Bu durum altın fiyatları üzerinde herhangi bir etkiye sebep olur mu?

Altın fiyatları, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili sonrasında, 15 Nisan 2024 Pazartesi sabahında pek çok yatırımcı ya da yeni evlenecek çiftlere hediye alacak kişiler tarafından merak ediliyor. İran İsrail arasında yaşanan hareketli saatlerin altın, Dolar, Euro, Sterlin... gibi yatırım araçları üzerinde etkili olacağı düşünülüyordu. Peki öyle oldu mu?

altin-fiyatlari.jpg

Altın fiyatları hakkında bilgilere, dış piyasaları takip ederek, 9 günlük Ramazan bayramı tatilinde olsak dahi ulaşabildik. Benzer durum döviz kuru, Dolar, Euro ve Sterlin gibi para birimleri için de söz konusu oldu. Bankalar 8 Nisan Pazartesi tam gün ve 9 Nisan Salı yarım gün çalıştıkları için pek çok yatırımcı işlemlerini de yapaibldi. Ancak sonrasında resmi tatil başladı.

Bu nedenle 15 Nisan 2024 Pazartesi günü iç piyasaların çok hareketli olacağını düşünüyoruz. Peki bu hareketlilik başlamadan önce, sabah saatlerinde 1 gram Altın ne kadar? Çevrek altın ne kadar? Yarım altın ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadar? 1 Dolar kaç TL? 1 Euro kaç TL? 1 Sterlin kaç TL?

İşte 08.25 itibari ile piyasalardan canlı rakamlar

• Gram Altın : 2.453,51 TL

• Çeyrek Altın : 4.184,00 TL

• Yarım Altın : 8.317,00 TL

• Cumhuriyet Altını : 16.711,00 TL

• Dolar : 32,4005 TL

• Euro : 34,5445 TL

• Sterlin : 40,3804 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum