TOKİ İndirim Kampanyası Başladı Mı? Ne Zaman Yapılacak? Kampanyadan Kimler Yararlanacak? Kampanya Şartları Ne Olacak?

TOKİ İndirim Kampanyası Başladı Mı? Ne Zaman Yapılacak? Kampanyadan Kimler Yararlanacak? Kampanya Şartları Ne Olacak?

TOKİ indirim kampanyası başladı mı? TOKİ ne zaman ve nasıl bir indirim kampanyası düzenleyecek? Düzenlenecek olan kampanya tutarı yüzde kaç olacak? Kimler kampanyadan yararlanabilecek? Kampanyadan yararlanabilmek için kredi çekmek mümkün olacak mı? Hem konut hem de iş yeri sahiplerinin TOKİ tarafından düzenlenecek olan indirim kampanyasından yararlanmaları mümkün olacak mı?

TOKİ indirim kampanyası başladı mı? Bugünlerde internet ortamında yanıtı en çok araştırılan sorular arasında yer alıyor. Çünkü TOKİ'nin konut ve iş yeri satışında böyle bir kampanyaya gitmesi bekleniyor.

TOKİ indirim kampanyası 2023 yılında %25 oranında düzenlenmişti. TOKİ'den iş yeri ve konut alanlar benzer bir kampanyayı 2024 yılı için de bekliyor. Peki bu bekleyiş ne zaman sonuçlanacak? İndirim yapılacak olursa 2024 yılı için yüzde kaç oranında uygulanacak?

TOKİ İndirim Kampanyası Nasıl Yapılacak?

TOKİ indirim kampanyası kapsamında 2024 yılına dair bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak 2023 yılında, kalan borcunu peşin ödemek isteyen, TOKİ'den iş yeri ve konut alanlara %25 oranında indirim uygulanmıştı.

Şimdi de borcunu taksitler halinde ödeyen vatandaşlar böyle bir kampanya için yapılacak açıklamayı bekliyor. Buna göre yapılacak indirimden yararlanarak borçlarını toplu ödemeyi tercih ediyorlar.

TOKİ İndirim Kampanyası Ne Zaman Yapılacak?

TOKİ İndirim kampanyası için oran açıklaması yapılmadığı gibi zaman açıklaması da yapılmadı. Bu nedenle yine 2023 yılı baz alındığında Eylül ayında başlayan kampanya 19 Ekim'de sona ermişti.

Başvuru şartları ise şu şekildeydi:

• TOKİ'den iş yeri ya da konut alan kişiler, başvuru yaptıkları ayın borcunu ödemiş olmalılar.
• Geriye dönük taksit ya da emlak vergisi borcu bulunmamalı.
• Kalan taksit sayısı 12'den az olmamalı
• Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanan aracı bankalardan kredi kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.