Memur alımı son başvuru tarihini kaçırmayın!

Memur alımı son başvuru tarihini kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde 170 sözleşmeli memur alımı yapılacağını duyurdu. Memur alımları, İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden gerçekleştirilecek başvurular ile yapılacaktır. Sözleşmeli memur alımına ilişkin başvuru şartları ve detayları belirtilen adreste yer almaktadır. Tüm ayrıntılar...

Memur alımı son başvuru tarihini kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli pozisyonlarda toplam 170 sözleşmeli memur alımı yapacak.

Memur alımları; avukat, güvenlik görevlisi, şoför, mühendis, tekniker, büro personeli ve orman muhafaza memuru kadroları için gerçekleştirilecektir.

Sözleşmeli memur alımı için başvurular 16 Nisan 2024'te başlayıp 26 Nisan 2024'e kadar sürecek olup, orman muhafaza memuru ve mühendis pozisyonları için başvurular 29 Nisan 2024'te başlayarak 9 Mayıs 2024'e kadar devam edecektir.

memur-alimi-son-basvuru-tarihini-kacirmayin.jpg

Adayların memur alımı başvurularını e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı adresi aracılığıyla yapmaları gerekmektedir.

Başvuru şartları olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlar, ilgili KPSS puan türlerinden en az 70 puan alma ve diğer ilanda belirtilen özel koşullar yer almaktadır.

Memur alımları sürecinde belgelerin doğruluğu esastır ve sahte belge sunanların sözleşmeleri feshedilecektir.

SÖZLEŞMELİ MEMUR ALIMI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.