Bakanlıktan tüm öğretmenlere önemli görev, son bir gün kaldı

Bakanlıktan tüm öğretmenlere önemli görev, son bir gün kaldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında öğretmenlere bir takım görevler verilmiştir. Verilen görevlerin son günü olarak 10 Mayıs Cuma günü olarak belirlenmiştir. İşte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere verilen o görevler...

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkçe Öğretmenlerine büyük görevler verilmiştir. Verilen görevler kapsamında öğretmenlerin söz konusu Türkçe Dersini edebiyatımızı zenginleştirecek etkinliklere yer vererek işlemeleri ve gelecek nesillere dilimizin aktarımının sağlanması amaçlanmaktadır.

Öğretmenler her ay dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında bir dizi etkinlikler yapmaktadırlar. Yapılan etkinlikler en çok Türkçe Dersinde düzenlense de diğer branşlar da Türkçe'nin kullanımı açısından kendi alanlarına düşen görevleri yerine getirmek durumundadırlar.

İşte bu sebepten dolayı yürütülen çalışmaları incelemek ve öğretmenlerin görüşlerini almak amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet veren Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından bir anket yayınlandı.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan öğretmen anketinin 3-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında veri.meb.gov.tr adresi üzerinden Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda görev yapan öğretmenler tarafından doldurulması gerekmektedir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum