Kabine Toplantısı Ne Zaman? Cumhurbaşkanı Saat Kaçta Konuşacak? Öğretmen Atamaları Açıklanacak Mı?

Kabine Toplantısı Ne Zaman? Cumhurbaşkanı Saat Kaçta Konuşacak? Öğretmen Atamaları Açıklanacak Mı?

Kabine Toplantısı ne zaman? Ana gündem konusunun öğretmen atamaları olacağı tahmin edilen Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı Beştepe'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılacak. Ekonomik güncel gelişmelerin de konuşulacağı tahmin edilen Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı saat kaçta konuşacak? Binlerce öğretmen adayı tarafından uzun zamandır beklenen Kabine Toplantısına dair tüm detaylar haberimizde:

Kabine toplantısı ne zaman? Ana gündem konusu öğretmen atamaları olan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde düzenlenen Kabine Toplantısı son olarak 16 Nisan 2024 Salı günü yapılmıştı. Normal şartlarda iki haftada bir yapılan Kabine Toplantısının 30 Nisan 2024'te yapılması gerekiyordu. Ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takviminde bulunmaması nedeniyle yapılamadı.

Kabine Toplantısı Ne Zaman?

Beştepe'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yapılacak olan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü yapılacak. Toplantının 15.30'da başlaması planlanıyor.

Binlerce öğretmen adayı, Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan Millete Sesleniş konuşmasını bekliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atama takvimi, branş dağılımı ve kontenjan bilgilerinin Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını belirtmişti.

4 Mayıs 2024 Cumartesi günü de Diyarbakır Sur ilçesi İçkale Açık Hava Müzesi'nde Öğretmen Odası Görüşmeleri'ne katılan Bakan Tekin, Pazartesi gününü işaret ederek, öğretmen atama takvimi ve sayıların açıklanacağı bilgisini, gözü kulağı Kabine Toplantısında olan binlerce öğretmen adayı ile paylaştı.

Kabine Toplantısı ne zaman? 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı sırasında konuşulacak olan tek konu öğretmen Atamaları da olmayacak. Güncel ekonomik gelişmelerin de Kabine Toplantısı sırasında ele alınması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Saat Kaçta Konuşacak?

Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü 15.30'da başlayıp, tamamladıktan sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19.00 gibi konuşma yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum