Bakanlık Duyurdu, Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

Bakanlık Duyurdu, Bursluluk Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

İlköğretim kurumları ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı 21 Nisan Pazar günü saat 10.00'da yüzbinlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sınav sonuçlarını öğrenciler ne zaman öğrenecek? Detaylar haberimizde...

Ülkemizde tüm illerde ve ilçelerde sınav merkezi olarak belirlenmiş olan okullarda İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı 21 Nisan pazar günü gerçekleştirildi.

Sınava giren öğrencilerin aklında şu an tek bir soru bulunmakta. Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli eğitim bakanlığı yapmış olduğu sınavlarla ilgili sonuçları açıklayacağı tarihi de önceden bildirilmektedir. Buna göre öğrencilerin sınava gireceği tarihler ve sınav sonuçlarını açıklanacağı tarihler önceden bir takvimde yayınlanır.

Milli eğitim bakanlığı yapmış olduğu duyuruda İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı sonuçlarını 17 Mayıs tarihinde açıklayacağını duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılacak olan bir ürün neticesinde öğrenciler sınav sonuçlarını ve bursluluğa hak kazanıp kazanmadıklarını öğrenecekler.

Sınav sonuçları https://www.meb.gov.tr/ linki üzerinden ilan edilecektir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.