Bu Ay Ek Ders Ücretleri, Yaşanabilecek Aksilikler Sebebiyle Geç Yatacak

Bu Ay Ek Ders Ücretleri, Yaşanabilecek Aksilikler Sebebiyle Geç Yatacak

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yapan öğretmenler her ayın ilk haftası ek ders ödemesi alırlar. Ancak bu ay maaş promosyon anlaşmaları sebebiyle mevcut Bankasını değiştiren okulların ek ders ücretleri gecikmeli yatabilir.Söz konusu gecikme ile ilgili detaylar haberimizde...

Her 3 yılda bir okulların maaş anlaşmalarının olduğu bankalar yenilenir veya mevcut banka ile Yeni anlaşma yoluna gidilir.

Söz konusu maaş anlaşması için milli eğitim müdürlükleri ihaleye çıkarlar. Ihaleyi en yüksek promosyon tutarını verecek olan banka kazanır.

Bu yıl öğretmenlere toplamda 32 ile 35 bin lira arası promosyon ödemesi yapıldı. Söz konusu anlaşma gereği bankaların değiştiren il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin ek ders işlemleri de prosedür itibarıyla değişmiştir.

Her bankanın ödeme usul ve esasları farklı olduğu için ek ders ücretlerinin ödenmesinde sistem değişikliği sebebiyle yaşanabilecek aksaklıklardan dolayı gecikmeler yaşanabilir.
Söz konusu gecikmenin bir hafta civarı olması da mümkündür.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.