23 Nisan'da Öğretmenlerin Kaç Saat Ek Dersi Kesilecek

23 Nisan'da Öğretmenlerin Kaç Saat Ek Dersi Kesilecek

23 Nisan Salı günü yurt genelinde kutlanacak olan törenlerden dolayı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle ilan edilen resmi tatil sebebiyle 23 Nisan Salı günü ders yapılmayacak. Peki hangi öğretmenlerden kaçar saat ek ders kesintisi yapılacak? Detaylar haberimizde...

Öncelikle salı günü dersi olan öğretmenlerin üzerlerine tanımlı olan ders görevlerinin tamamı kendilerine ödenecektir. Yani ders görevi olarak belirtilmiş olan derslerin tamamı öğretmenlere ödenecektir. Ancak nöbet ve ders dışı eğitim çalışmaları olarak geçen kurs ve egzersiz başlığı altından yürütülen eğitim faaliyetleri için öğretmenlere ödeme yapılmayacaktır.

Tüm bunların dışında DYK kapsamında açılan kursların, destek eğitim odası kapsamında faaliyet gösteren derslerin de ödemeleri öğretmenlere yapılmaz. Çünkü sene başında yapılan planda 23 Nisan gibi resmi tatillere dersin planlamasının yapılmamış olması gerekir.

Ayrıca 23 Nisan Salı günü nöbetçi olan öğretmenlere de nöbet görevi ek ders ücretleri ödenmez. Tüm bunlardan yola çıkarak öğretmenlere sadece üzerlerine tanımlı olan derslerin ücretleri ödenecektir.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum