Tik Tok Ülkemizde de Yasaklanacak

Tik Tok Ülkemizde de Yasaklanacak

Edinilen bilgilere göre Türkiye'de Tiktok'un erişimine engel getirilmesi için Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk Tiktok'un erişimine Türkiye'de de engel getirilmesi amacıyla yasa tasarısı çalışması yaptıklarını ifade etti.

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok ülkemizde de milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır.

Özellikle canlı yayınlar aracılığı ile insanların para kazanmak amacıyla ahlaki değerleri yok sayması ülkemizde büyük gündem olmaktadır.
Söz konusu durumun gençler üzerindeki etkileri ise bir hayli yıkıcı durumdadır.

İşte bu sebepten dolayı MHP Kırıkkale milletvekili Halil Öztürk Tiktok'un ülkemizde yasaklanması için meclise bir yasa tasarısı yani kanun teklifi verileceğini ifade etti.

Sosyal medya uygulaması Tiktok'u bataklığa benzeten vekil Öztürk bataklığın kurtulması gerekir ifadelerini kullandı.

Ülkemizde çok çeşitli yaş gruplarından insanın kullandığı sosyal medya uygulaması TikTok adeta gündemi de belirlemektedir.

Son dönemde çocuk istismarına varana kadar birçok yasa dışı yayının yapıldığı TikTok ile ilgili söz konusu yayınları yapan kullanıcılar gözaltına bile alınmışlardı.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum