Son dakika! Devletten borcu olanlara büyük destek

Son dakika! Devletten borcu olanlara büyük destek

Vatandaşların borç durumları sebebiyle zor duruma düşmemeleri amacıyla Türkiye Büyük Millet meclisinden geçen yasa gereği borçlu vatandaşlara büyük destek verilecek. Detaylar haberimizde...

Ekonomik sorunlar sebebiyle borçlu duruma düşen ve borcunu ödeyemeyen vatandaşların mağdur olmamaları sebebiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi bir düzenlemeye gitti.

Düzenleme gereği Türkiye Büyük Millet Meclisi kişisel ve ailevi mali ihtiyaçlar için büyük bir destek sunmaktadır. Söz konusu program 100.000 lira ve üzerinde borcu olan vatandaşlar için uygulanacak. Sistem 36 ay vadeli olarak çalışacak.

Vatandaşları borçlarını kapatabilmeleri için bir nevi Kredi olarak kabul edilen maddi destek için 3 ay borç erteleme seçeneği de sunulacak. Yani söz konusu Kredi alındıktan sonra 3 ay hiçbir şekilde ödeme yapılmayacak.

Söz konusu Kredi Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bank üzerinden kullanılabilecek.

Söz konusu krediye başvurabilmek için vatandaşların bizzat yukarıda belirtilen bankalara giderek başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.