1 Mayıs'ta Kargolar Açık Mı? PTT Kargo Dağıtım Yapacak Mı?

1 Mayıs'ta Kargolar Açık Mı? PTT Kargo Dağıtım Yapacak Mı?

1 Mayıs'ta kargolar açık mı? Emek Ve Dayanışma Günü, İşçi Bayramı kapsamında 1 Mayıs'ta kargolara teslim yapılabilecek mi? Kargolar dağıtım yapacaklar mı? PTT Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo... ve diğer kargo firmalarından 1 Mayıs çalışma saatleri ile ilgili bir açıklama yapıldı mı?

1 Mayıs'ta kargolar açık mı? Emek Ve Dayanışma Günü, İşçi Bayramı kapsamında 1 Mayıs resmi tatil. Bu nedenle okullar, üniversiteler başta olmak üzere pek çok kamu kurum ve kuruluşu kapalı olacak. Buna bağlı olarak kargo teslimi yapacak olanlar ya da kargo bekleyenler tarafından, kagroların 1 Mayıs'ta çalışıp çalışmadıkları merak ediliyor.

1 Mayıs'ta kargolar açık mı? Özellikle internetten alışverişin çok yaygın olarak yapıldığı günümüzde kargoların kullanımı aktif şekilde gerçekleştiriliyor. Dolayısı ile bazı tüketicilerin evine ya da iş yerine bazen birden fazla kargo teslimi dahi yapılabiliyor. Bu nedenle kargolarla işi olmayan kişi sayısı günümüzde yok denecek kadar az. Peki pek çok yer resmi tatil dolayısı ile kapalı iken kargolar açık olacak mı?

1 Mayıs'ta Kargolar Açık Mı?

1 Mayıs'ta kargolar açık mı? 1 Mayıs'ın resmi tatil olması dolayısı ile kamu kurum ve kuruluşları tatil olacak. PTT de kamuya bağlı hizmet vermesi dolayısı ile PTT Kargo 1 Mayıs'ta açık olmayacak. PTT Kargo'ya teslim edilecek ya da PTT Kargo'tan beklenen kargolar için bir sonraki gün olan 2 Mayıs 2024 Perşembe gününün beklenmesi gerekecek.

Peki 1 Mayıs'ta kargolar açık mı sorusunun yanıtı özel olarak çalışan diğer kargo şirketleri için ne şekilde? Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo... gibi diğer kargolar 1 Mayıs çalışma saatlerine ilişkin bir açıklama yapmadılar. Ancak özel olarak hizmet vermeleri dolayısı ile Meb hocam olarak kapalı olacaklarını düşünmüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.