YDS Başvuruları Ne Zaman? YDS 2 Sınav Tarihi ÖSYM Tarafından Açıklandı!

YDS Başvuruları Ne Zaman? YDS 2 Sınav Tarihi ÖSYM Tarafından Açıklandı!

YDS başvuruları ne zaman? 2024 için iki oturum şeklinde düzenlenmesi planlanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavu YDS 1, 24 Mart 2024 tarihinde düzenlendi. Sonuçları, gerekli değerlendirmelerin yapılmasının ardından ÖSYM tarafından açıklandı. Şimdi gözler ikinci oturuma çevrildi. Ve bu aşamada YDS 2 başvuru ve sınav tarihleri adaylar tarafından internet ortamında araştırılıyor.

YDS başvuruları ne zaman yapılacak? Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı ilkbahar dönemi sonuçları ÖSYM AİS sayfası üzerinden elektronik ortamda açıklandı. Bu sınav 24 Mart 2024'te YDS 1 olarak yapılmıştı. Şimdi artık yeni ilgi alanı YDS 2 için belirlenen sınavın ÖSYM takviminde.

YDS Başvuruları Ne Zaman?

YDS başvuruları ne zaman? 2024 yılı ilk oturumu ilkbahar dönemi olarak da adlandırılan ve YDS 1 olarak bilinen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 24 Mart 2024 ttarihinde yapıldı. Buna yönelik olarak ÖSYM'nin değerlendirme süreci tamamlandı ve sonuçlar adayların T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile giriş yapabilecekleri ÖSYM AİS üzerinden erişime açıldı.

Artık gözler YDS 2'ye çevrilmiş durumda. YDS başvuruları ne zaman sorusunun yanıtı, Mayıs ayının başlaması ile birlikte, internet ortamında çok fazla araştırılıyor. YDS 2 için başvurular 17 - 25 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak.

2024 yılında ikincisi gerçekleştirilecek olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı ikinci oturumu YDS 2 ise 3 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.