TUS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak? Kontenjanlar Belli Oldu Mu? Tercih kılavuzu Yayınlandı Mı?

TUS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak? Kontenjanlar Belli Oldu Mu? Tercih kılavuzu Yayınlandı Mı?

TUS tercihleri ne zaman? Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 1. dönem sonuçları ÖSYM tarafından Nisan ayında açıklandı. Şimdi adaylar ÖSYM AİS üzerinden online olarak tercih yapabilecekleri zamanı bekliyorlar. Kontenjanlar ve tercihlerin yapılması için uyulması gereken kurallar tercih kılavuzu içerisinde yer alacak. Peki TUS tercih kılavuzu yayınlandı mı? Ne zaman yayınlanacak? Adaylar hangi kurallara uymalı?

TUS tercihleri ne zaman? Mayıs ayının gelmesi ile birlikte bu soruya yanıtlar her zamankinden çok araştırılıyor. Çünkü ÖSYM tarafından, TUS 1. dönem sınav sonuçları açıklandı. Şimdi ise tercihlerin ne zaman yapılacağı konusu araştırılıyor.

TUS tercihleri ne zaman? Tercih kılavuzu yayınlandı mı? Kontenjanlar belli oldu mu? ÖSYm takvimine göre yapılacak olan TUS 1. dönem tercihleri, elektronik ortamda ÖSYM AİS üzerinden, kurallara uygun şekilde yapılacak. Peki adayların bu çerçevede daha ne kadar beklemeleri gerekiyor?

TUS Tercihleri Ne Zaman?

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı 2024 - 1. Dönem tercihlerinin yapılacağı tarihler ve kılavuzla ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı. Konu ile ilgili gelişmeler yaşandığında Meb Hocam olarak sizlerle paylaşacağız.

TUS tercihleri ne zaman sorusunun yanıtları ile birlikte kontenjan durumu da henüz belli olmadı. ÖSYM tarafından yayınlanacak TUS tercih kılavuzu sonrasında tüm bu detaylar netlik kazanacaktır.

Ve sonrasında adaylar tercihlerini ÖSYM AİS üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifresi ile giriş sağlamak sureti ile yaparak sonuçların açıklanacağı tarihi beklemeye başlayabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum