Öğretmenlere iki günde tam üç sınav görevi şansı

Öğretmenlere iki günde tam üç sınav görevi şansı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkez tarafından öğretmenlere iki günde tam üç sınav görevi verilecek. Söz konusu sınav görevleri hangi tarihlerde verilecek? Başvuruda bulunacak olan sınavlar için hangi sistem üzerinden başvuruda bulunulacak. Detaylar haberimizde...

2024 yılında düzenlenecek olan YKS Toplam üç oturumla yapılacaktır. Yapılacak olan oturumlar 8 Haziran tarihinde temel yeterlilik testi saat 10.00'da, 9 Haziran tarihinde alan yeterlilik testi saat 10.15'te, 9 Haziran tarihinde yabancı dil testi saat 15.45'te olmak üzere toplamda üç sınav düzenlenecektir.

Düzenlenecek olan sınavlarla ilgili başvuru süreci geçmiş olmasına rağmen yeterli başvuru bulunmaması sebebiyle ÖSYM tekrardan başvuruları açmış bulunmaktadır.

Adaylar yks'de görev alabilmek için ÖSYM'nin görevli işlemleri sistemi üzerinden başvuruda bulunabileceklerdir.

Adaylara başvuru süreci mayıs ayının 15'inden sonra kapatılacaktır. Konusu başvurular iadeden görev almak usulü üzerine gerçekleşecektir.

Sınav görevli personel sayısının yeterli olmaması durumlarında ise tekrar YKS için görev başvuruları açılacaktır.

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.