ÖGG Sınav Soruları Yayınlandı? Sorulara İtiraz Süresi Ne Zaman Sona Erecek?

ÖGG Sınav Soruları Yayınlandı? Sorulara İtiraz Süresi Ne Zaman Sona Erecek?

ÖGG sınav soruları yayınlandı' 27 Nisan 2024 Cumartesi günü düzenlenen 108. dönem ÖGG sınavına ait sorular A ve B kitapçığı ve cevap anahtarları ile birlikte yayınlandı. Adaylar yayınlanan sınav sorularını nereden görüntüleyebilecekler? Sınav sorularına hangi tarihler arasında, nasıl itiraz edilecek? ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı, 27 Nisan 2024 Cumarttesi sabah saatlerde Emniyet Gelen Müdürlüğü, Özel Güvenlik denetleme Başkanlığı tarafından organize edilen ÖGG sınavına katılan tüm adaylar tarafından merakla bekleniyordu.

ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı yayındandı ve meraklı bekleyiş sona erdi. A ve B kitapçığı olarak yayınlanan sorular ve cevap anahtarı adaylar tarafından kaşrılaştırılarak ilk olarak sınavda elde edilen başarı yüzdesi hesaplanmaya çalışılacak.

Bununla birlikte soruların yayınlanmasının heyecanla beklenmesinin bir diğer sebebi de 1 - 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında sorulara itiraz hakkının bulunuyor olması. Bu durum sınav kılavuzu içerisinde detaylı bir şekilde açıklanmıştı. Peki adaylar ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarına nereden ulaşabilecekler?

ÖGG Sınav Soruları Yayınlandı Mı?

ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı, 27 Nisan 2024 Cumartesi günü yapılan 108. dönem ÖGG sınavı A ve B soru kitapçığı olmak üzere, cevap anahtarları ile birlikte, 30 Nisan 2024 Salı günü, yani bugün yayınlandı.

Yayınlanan or kitapçıkları ve cevap anahtarları www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresi üzerinden görüntülenebilecek. Adaylar sınav sorularına 1, 2, 3 Mayıs 2024 tarihlerinde, itiraz ücreti yatırarak itiraz edebilecekler.

ÖGG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖGG sınav sonuçları 17 Mayıs 2024 Cuma günü açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.