Dene Yap Atölyesi Sonuçları Açıklandı

Dene Yap Atölyesi Sonuçları Açıklandı

Dene yap atölyeleri olarak isimlendirilen öğrencileri geleceğe hazırlamak amacıyla oluşturulan, atölyeler öğrencilere 36 ay ücretsiz teknoloji destekli eğitim verecek. Söz konusu atölyeler için öğrenciler düzenlenen e sınavla belirlendi. Sınav sonuçları ve detaylar haberimizde...

Dene yap atölyeleri öğrencilerin 36 ay teknoloji destekli eğitim almalarını sağlayan eğitim alanlarıdır. Söz konusu eğitimler belirlenen öğrencilere ücretsiz olarak verilecektir.

Türkiye'nin 81 ilinde gerçekleştirilen Geleceğin Teknoloji Yıldızları Programı kapsamında 11 farklı alanda 36 ay ücretsiz teknoloji eğitimi için sınav düzenlendi. Gerçekleştirilen sınav E sınav olarak düzenlendi. E-Sınav sonuçları açıklandı!

Söz konusu sınavın ikinci aşaması düzenlendi. Öğrenci Seçme Sınavı’nın 2. aşaması olan “Çevrim içi Eğitim ve Görev Tamamlama” aşamasıyla ilgili detaylı bilgi ve duyurular deneyap.org web sitesi üzerinden açıklanacaktır.

Adaylar söz konusu süreci T3KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi) t3kys.com ve deneyap.org web siteleri üzerinden takip edeceklerdir.

Düzenlenmiş olan sınava itiraz etmek isteyen aday öğrenciler T3KYS hesaplarına giriş yaptıktan sonra “başvurularım” alanından sınav itiraz formunu kullanarak itiraz edebileceklerdir.

Sınav sonucunuzu görüntülemek için tıklayınız.

Meb Hocam/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.