AUZEF sınav sonuçları, AUZEF vize sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

AUZEF sınav sonuçları, AUZEF vize sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nde bahar dönemi için sınav süreci başladı. AUZEF Ara Dönem (Vize) Sınavları, 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacak. Söz konusu sınavlar, hafta sonu Cumartesi - Pazar günleri, sabahleyin ve öğle saatlerinde üç farklı oturum şeklinde düzenlenecek. AUZEF sabah oturumları saat 09.30'da başlayacağı gibi, öğleden sonra ise saat 14.00'de başlayacak. Peki, AUZEF vize sınav sonuçları sınavlar tamamlandıktan sonra ne zaman duyurulacak?

Bu yıl AUZEF vize sınavlarına katılım çok yoğun geçti. Şimdilerde ise sınav sonuçları açıklanma tarihi merak konusu olmaya devam ediyor. AUZEF vize değerlendirmelerinde, her dört yanlış bir doğruyu iptal edeceği açıklandı. Ara sınavların final notuna katkısı %30 iken, final sınavının katkısı %70 olacağı açıklandı. AUZEF vize sonuçlarıyla ilgili güncel bilgiler ise şöyle:

AUZEF VİZE OTURUMLARI

Sınavlar, hafta sonu sabah ve öğle vakti olmak üzere 3 farklı oturumda yapılacak. Çoktan seçmeli tarzda, her dersten 20 soru yöneltilecek. Cevaplamak için 30 dakika süreniz olacak. AUZEF sabah oturumları saat 09.30’da başlayacak. Öğleden sonra oturumları ise saat 14.00’te başlayacak.

AUZEF SINAV SONUÇLARI

İstanbul Üniversitesi, AUZEF sonuçlarını AKSİS üzerinden duyuracak. Söz konusu sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair kesin bir tarih henüz paylaşılmadı. Genelde sonuçlar sınavdan sonra 10 gün içerisinde açıklanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.