Açık öğretim ortaokulu e-sınav randevu işlemleri başladı

Açık öğretim ortaokulu e-sınav randevu işlemleri başladı

Açık Öğretim ortaokullarında öğrenci olarak devam eden vatandaşlar için bir duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruya göre e-sınav randevu işlemleri tarihleri belli oldu. Işte e Sınav randevu tarihleri ve başvuru linki...

Açık Öğretim ortaokulları Örgün öğrenimine tamamlayamamış olan vatandaşlara büyük imkan sağlamaktadır.

Söz konusu ortaokullar sayesinde vatandaşlar devam zorunluluğu olmadan sadece sınavlara girerek ortaokul diploması alabilmektedirler.

Online sınavdan e-sınav sistemine dönen Açık Öğretim Ortaokulları belirlenmiş olan e-sınav merkezlerini düzenlenecek olan sınavlar ile yapılacaktır.

Açık Öğretim Ortaokullarına kayıtlı olan vatandaşların 6 Mayıs ve 21 Mayıs tarihleri arasında belirlenmiş olan link üzerinden randevu almaları gerekmektedir.

Randevular adayların tercihlerine bırakılmakla beraber son günü beklemeden söz konusu öğrencilerin işlemlerini belirlenmiş olan sistem üzerinden yerine getirmeleri gerekmektedir.

Açık Öğretim 3. dönem sınavları e-sınav merkezlerinde 1 Temmuz ile 31 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır.

Söz konusu işlemleri sistem üzerinden gerçekleştiremeyen vatandaşlar halk eğitim merkezlerine giderek de e-sınav randevusu alabileceklerdir.

Başvuru linki: https://aionet.meb.gov.tr/OgrenciGiris.aspx

Meb Hocam / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.