Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Yapacak Kaç Kişi İşe Alınacak? Başvuru Tarihleri Ne Zaman? Başvuru Şartları Neler?

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Yapacak Kaç Kişi İşe Alınacak? Başvuru Tarihleri Ne Zaman? Başvuru Şartları Neler?

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı yapacak. Bakanlık bünyesinde kaç kişi işe alınacak? Başvuru şartları arasında neler yer alıyor? Adaylar nereye başvuruda bulunacak? Başvuru tarihleri ne zaman? Başvurular nereye yapılacak? Başvuruların sona ermesinin ardından kura çekilişi ne zaman ve nasıl yapılacak? Kura çekiminin yapılmasının ardından adaylar hangi süreçlerden geçecek? Kura çekilişinde adı çıkan adayların isimleri nerede yayınlanacak?

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı yapacak... Milli savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sürekli işçi alımı için şartlar neler? Hangi kadrolarda açık var? Kaç kişi alınacak?

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı ile 1.829 sürekli işçi istihdam edilecek. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak. Başvuru şartları açıklandı. Açık olan pozisyonlar ise belirlendi. Başvuruların yapılmasının ardından işe alım için başvuruda bulunan adaylar arasında kura çekilişi yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Başvuru Tarihleri

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı başvuru süreci dün başladı ve 29 Nisan 2024 Pazartesi günü sona erecek. Başvuruda bulunmak isteyen adayların https://www.iskur.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru sürecini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Başvuru sürecinin sona ermesinin ardından başvuruda bulunan adaylar arasında kura çekimi yapılacak. Sonrasında ise adaylar sözlü sınava tabii tutulacaklar.

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekilişi Ne Zaman?

Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı için kura çekimi noter huzurunda 16 Mayıs 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Çekilişte adı çıkan adayların isim listesi Milli Savunma Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak. Sonrasında da bu adaylar sözlü sınava tabii tutulacaklar.

Başvuruda bulunacak adayların 18 yaşını doldurmuş olması ve 1 Ocak 2024 itibari ile 36 yaşından gün almamış olması gerekiyor. T.C. vatandaşı olmak da şartlar arasında yer alıyor. Diğer başvuru şartları için İŞKUR resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum