Memur alımı başvuruları sürüyor, Peki son başvuru tarih ne zaman?

Memur alımı başvuruları sürüyor, Peki son başvuru tarih ne zaman?

Vakıfbank, çeşitli pozisyonlarda toplam 769 memur alımı yapacağını duyurdu. Alım yapılacak pozisyonlar arasında Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı ve BT Kontrolör Yardımcısı bulunmaktadır. Adayların başvurularını 16 Nisan 2024 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru şartları ve diğer detaylar Vakıfbank'ın internet sayfasında yer alıyor. Geçelim memur alımı başvuru detaylarına...

Memur alımı başvuruları sürüyor, Peki son başvuru tarih ne zaman?

Vakıfbank, 769 memur alımı yapacak ve başvurular 3 Nisan - 16 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi üzerinden alınacak.

Alım yapılacak pozisyonlar arasında Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, ve BT Kontrolör Yardımcısı yer almaktadır.

  • Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları,
  • 01.01.1994 ve sonrası doğmuş olmaları,
  • Kamu hizmetinden yasaklı olmamaları,
  • Hapis cezası almamış olmaları,
  • Daha önce bankanın sınavlarında mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmaları gerekmektedir.

memur-alimi-basvurulari-suruyor-peki-son-basvuru-tarih-ne-zaman.jpeg

Eğitim şartlarına göre, adayların belirli lisans bölümlerinden mezun olmaları ya da mezun olacaklarına dair belge sunmaları ve sağlık durumlarının her iklim koşulunda görev yapmaya elverişli olması şartları aranmaktadır.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiğinin olmaması gerekiyor. Sınav, 18 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak ve sınav ücreti 475 TL olarak belirlenmiştir. Başarılı adaylar, görev yerlerinde en az 5 yıl çalışma zorunluluğuna tabi olacaklar.

MEMUR ALIMI BAŞVURU EKRANI

MEMUR ALIMI BAŞVURU KILAVUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.