Büro memuru alınacak, Peki son başvuru günü ne zaman?

Büro memuru alınacak, Peki son başvuru günü ne zaman?

İş Bankası, Türkiye'nin iki ilinden personel alımı yapacağını duyurdu. Bu alımlar için başvuru tarihleri, başvurabilecek kişiler ve gerekli şartlar merak ediliyor. İş Bankası'nın belirlediği kriterlere uygun adaylar, belirtilen illerden iş fırsatlarına başvuruda bulunabilecekler. Büro memuru alımı son başvuru tarihini kaçırmayın. Şimdi tüm detaylar...

Türkiye İş Bankası, 2 ilde personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. İş Bankası'nın bu personel alımıyla ilgili başvuru tarihleri, başvuru yapabilecek kişiler ve başvuru şartları merak ediliyor.

Büro memuru alımı olacak, Peki son başvuru ne zaman?

İş Bankası, Amasya ve İzmir'de toplam 12 büro memuru pozisyonu için engelli personel alımı yapacağını açıkladı. İş Bankası personel alımı için başvurular, İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek ve Amasya için son tarih 17 Nisan 2024, İzmir için ise 26 Nisan 2024 olarak belirlendi.

buro-memuru-alinacak-peki-son-basvuru-gunu-ne-zaman.jpg

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak, en az %40 engelli raporu bulunmak, kamu haklarından mahrum olmamak, zorunlu hizmet yükümlülüğü olmamak ve askerlikle ilişiği bulunmamak yer alıyor. Adayların lise veya üzeri eğitim düzeyine sahip olmaları gerekiyor.

BÜRO MEMURU ALIMI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebhocam.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.